Ismét Sváb Fesztivál Szederkényben

A Szederkényi Német Önkormányzat a nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezi az immár hagyományosnak mondható nyári Sváb Fesztivált.
 
A korábbi évekhez képest az időpont kissé módosult, a szokásos nyár végi időpont helyett most nyár elején, július 2-án lesz a rendezvény.
 
Ennek legfőbb oka, hogy a szervezők ragaszkodnak a jól bevált, fantasztikus hangulatot garantáló profi osztrák népzenei együttes, a Junge Paldauer zenéjéhez. Ők viszont – népszerűségük okán – csak ezt az egy nyári időpontot tudták elvállalni, holott már a tavalyi rendezvény után elkezdődött az egyeztetés. (Tanulva ebből már a 2017-es időpontot is lefoglalták a szervezők, így akkor visszatérhetünk a nyár végi dátumhoz, 2017-ben augusztus 26-án lesz hasonló rendezvény)
 
A program tehát július 2-án 17.00 órakor kezdődik, mintegy 3 órás kulturális műsorral, melyben fellép a helyi, Arany Rozmaring díjas Intermelody kórus, a szederkényi óvodások, a Paksi Német néptáncegyüttes, és lesz Branauer Stimmungsparade is, színes műsorral és számos fellépővel.
 
20.00 órától a Diamant Kapelle „melegíti be” a nézőket, 21.00 órakor pedig színpadra lép a Junge Paldauer, fergeteges hangulatot garantálva a sátorban.
 
A délutáni program ingyenes, az esti programokra a helyszínen lehet jegyet váltani, melynek ára 2000 Ft. 14 év alatt a belépés ingyenes.
 
Asztalfoglalás a 30/9279317 számon lehetséges, vagy a facebook/Szederkényi Német Önkormányzat oldalon üzenetben.
 
Mindenkit szeretettel vár a szervező Szederkényi Német Önkormányzat!